Regels

DE REGELS:


Aankomst


◾De woning is toegankelijk tussen 16.00 en 21.00 uur op de dag van aankomst.

◾Enkel de maximale aantal plaatsen van de woning zijn toegestaan, met inbegrip van kinderen ouder dan 2 jaar.

◾Extra gasten worden niet geaccepteerd.

◾De eigenaar en/of verantwoordelijke behoudt zich het recht om de reservering te annuleren of weigeren indien deze niet wordt nageleefd.

◾De huurder zal de rest van de huur in contanten betalen op de dag van aankomst, bij het overhandigen van de sleutels.

◾De verantwoordelijke zal samen met u de woning volledig doorlopen en ook informatie geven over de activiteiten die kunnen worden uitgevoerd in Las Negras en de omgeving.

◾De woning wordt perfect schoon opgeleverd. Er wordt verwacht dat men respectvol omgaat met de woning, meubels en huisraad en zwembad.

◾Indien er gebreken zijn in de woning moeten die door de eigenaar of de verantwoordelijke zo snel mogelijk opgelost worden.

◾Als er zich een probleem voordoed moet men onmiddellijk contact opnemen met de verantwoordelijke van de woning.


Vertrek


◾De uitcheck zal plaatsvinden vóór 11.00 uur. Indien men eerder op de dag wil vertrekken kan een afspraak gemaakt worden met de verantwoordelijke.

◾In geval van schade, wordt de eigenaar of de verantwoordelijke op de hoogte gebracht, via de telefoon of in persoon, en altijd voor het verlaten van de woning , dit om misverstanden te voorkomen.

◾De huurders moeten bij vertrek de sleutels overhandigen aan de verantwoordelijke.

◾De huurders zijn verantwoordelijk voor de huisvesting, en de inhoud ervan tijdens het verblijf in de woning, in de hoop om het zorgvuldig en netjes te houden.

◾De faciliteiten worden goed onderhouden en zijn in perfecte staat, als er schade is aan de faciliteiten moet men contact opnemen met de verantwoordelijke.

◾De eigenaar gaat akkoord om de kosten van eventuele reparaties of schade veroorzaakt door overmacht (gebroken waterleidingen, elektrische storingen, etc.) te dragen.

◾De eigenaar is blij met alle suggesties die u kan bieden om uw toekomstige verblijven nog aangenamer te maken.

◾De huurders zijn verplicht om de woning correct af te sluiten tijdens hun afwezigheid. Dit is erg belangrijk, zo kan men vermijden dat zich eventuele diefstal of iets dergelijks voordoen.

◾Het is verboden om in en rondom de woning ongezonde, schadelijke, gevaarlijke of illegale activiteiten uit te voeren. Het is ten strengste verboden om tijdens de dag of nacht lawaai te maken die andere buren kunnen verstoren.


Huisdieren


◾Als gasten huisdieren meenemen, zijn ze verantwoordelijk voor het voorkomen van schade in de woning en op het terrein, en moeten de kosten betalen als er schade ontstaat. Ze zijn ook verantwoordelijk voor de eventuele burgerlijke aansprakelijkheid door acties van uw huisdier op anderen.

◾De huisdieren mogen niet op bedden en stoelen komen.

◾De eigenaar accepteerd geen claim na vertrek.


Zwembad


◾Houdt de faciliteiten schoon.

◾Het is verboden om het even welk voedsel dat mieren, vliegen en andere dieren kunnen trekken achter te laten.

◾Handelingen die storen, of het in gevaar brengen van andere gebruikers (rennen, geweld, audio-apparaten aan een vervelende volume, rommel ...) zijn verboden.

◾De persoon die de woning heeft gehuurd is verantwoordelijk voor het juiste gebruik van het zwembad.

 

Anulering


In geval van annulering gelden de volgende regels:


◾Tot 1 maand van tevoren: 0%

◾Tot 2 maanden van tevoren: 50%

◾Tot 3 maanden van tevoren: 75%

◾Tot meer dan 3 maanden van tevoren: 100%                      

     

            TERUG


           

           

AVISO LEGAL                                                                 www.casadegata.com - infocasadegata@gmail.com  Tel: +34 638415491  -  +34 618214893

Copyright @ Casa de Gata All Rights Reserved